Real-time

Real-time betrokkenheid

Ontdek precies wat je publiek denkt. Stel in luttele seconden polls samen en zie de resultaten binnenkomen terwijl deelnemers direct op hun device stemmen.

Gamification

Gamificatie

Geef je vergadering of event extra energie en stimuleer gezonde concurrentie. Creëer leuke en gedenkwaardige ervaringen door aanwezigen aan te moedigen polls in te vullen of taken uit te voeren en nieuwe mensen te ontmoeten.

Branding

Branding

Apps en handsets kunnen met gepersonaliseerde elementen, zoals logo’s en kleuren, worden afgestemd op je event. Er is zelfs ruimte voor reclame om via sponsors extra inkomsten te genereren.

Interactive Q&A

Interactieve Q&A

Elke aanwezige is betrokken en kan vragen stellen. Presentatoren kunnen ervoor kiezen om vragen te selecteren als ze het gesprek op de rails willen houden.

Support

Support

Of je het nu helemaal zelf wilt doen of denkt dat je ondersteuning op locatie kunt gebruiken van ons team, we werken samen met jou aan een oplossing die precies past bij je event ongeacht de omvang.

Secure

Veilig

We kunnen specifieke, beveiligde netwerken voor niet-draadloze interactiviteit realiseren. Onze technologie draait op beveiligde servers op locatie of in de cloud.

Meetoo

 

Live polling

Integreer live polling en messaging volledig in je event, als standalone app (Meetoo) of als integraal onderdeel van onze klassieke conferentie-app (Live Insights).

Aanwezigen kunnen overal waar een internetverbinding voorhanden is deelnemen met niets meer dan het apparaat dat ze al op zak hebben.

Meetoo
 

Geavanceerde handsets

Onze handsets zijn de meest geavanceerde en betrouwbare Audience Response handsets ter wereld en hebben dankzij hun snelheid, flexibiliteit en 100% nauwkeurigheid het vertrouwen gewonnen van internationale merken.

Ze zijn gebruiksvriendelijk, veilig en versleuteld en er is geen wifi- of telefoonsignaal nodig. De handsets zijn geschikt voor stemmen en messaging, hebben een grafische kleurendisplay en zijn voorzien van een hoogwaardige microfoon. Zo kan iedereen zijn stem laten horen.

Meetoo 

Click handsets en Viewpoint-software

Voor kleinere bijeenkomsten en trainingsruimtes waar alleen numerieke reacties nodig zijn, vormen de Lumi Click handsets en ViewPoint-software voor PowerPoint een eenvoudige, gemakkelijke oplossing die kan worden aangeschaft.

Software downloaden

Recente persberichten en case studies

Kijk bij onze bronnen en op de blog voor meer…

Meetings Africa krijgt de nodige steun van Lumi

Als officiële technologiepartner voor Meetings Africa, heeft Lumi een gepersonaliseerde app voor de pan-Afrikaanse expo op basis van Lumi Show gemaakt [...]

Zeven manieren om uw Event App te promoten

Hier zijn zeven manieren waarop u een app kunt promoten en het aantal deelnemers kan vergroten met behulp van een event app tijdens uw volgende evenement.

Lumi’s handsets – een interactieve aangelegenheid

Met honderden klanten in één zaal bieden conferenties bedrijven een unieke mogelijkheid om waardevolle informatie te verzamelen...

Meetoo helpt marketeers van elkaar te leren

Wednesday Relations zocht naar een meer geavanceerde interactieve oplossing om tijdens de Consumer Insight Summit van mei 2016 en de Social Media Marketing Day de maand erop te gebruiken.

Wie gebruikt er ook Lumi?