Real-time

Real-time stemmen met stemgewicht

Real-time en instant resultaten versnellen het stemproces ongeacht de grootte of complexiteit van een motie, resolutie of benoeming. Dit resulteert in meer tijd voor leden om ideeën uit te wisselen en belangrijke zaken te bespreken.

Interactive Q&A

Q&A

Dankzij de ingebouwde microfoon in het stemkastje en onze wachtrijsoftware krijgen aanwezige leden de mogelijkheid om te spreken. Bovendien kunnen leden via de Lumi AGM-app vragen stellen aan het bestuur, die binnenkomen via een beveiligd online dashboard.

Branding

Webcast en slides

Naast direct polling kunnen virtuele deelnemers ook slides, geluid en beeld van de vergadering bekijken en beluisteren via de app.

Secure

Veilig en nauwkeurig

Of het nu gaat om een ledenvergadering met 10 aanwezigen of een nationale verkiezing voor 10.000 personen, de unieke versleutelde technologie van Lumi kan fysieke bijeenkomsten en vergaderingen op afstand (of een combinatie van beide) faciliteren. Het is bewezen dat onze technologie 100% veilig en nauwkeurig is.

Registratie via tablet

Registratie via tablet

De handtekening op tablet stroomlijnt het registratieproces. De aandeelhouders kunnen tijdens de registratie, rechtstreeks op een tablet ondertekenen, in plaats van een handgeschreven handtekening op papier. Het is een veilige ontwikkeling die het papierverbruik heel wat vermindert.

Interactive Q&A

Ledenregistratie

Op afstand of op een fysieke locatie, Lumi zorgt voor een snelle, nauwkeurige registratie en authenticatie van leden met een gewogen stem of die als gemachtigde optreden van een ander lid of bedrijf.

Support

Rapportages en auditing

Van quorumberekening tot aanwezigheidsregistratie en resultaten: verschillende rapporten en een volledige audit trail worden automatisch aangemaakt. Zo ontstaat een volledig en transparant verslag van de vergadering.

Onze klanten