Real-time

Real-time voting

De voting resultaten worden real-time geteld en opgeteld bij eventuele stemmen per volmacht (proxy voting). De resultaten kunnen direct worden weergegeven.

Gamification

Ongeacht de grootte of locatie…

Naast het stroomlijnen van processen binnen de fysieke vergadering van de AVA of BAVA kan men simultaan ook gecertificeerd stemmen, Q&A, en toegang tot content en webcasting op andere locaties bewerkstelligen.

Branding

Rapporten en audits

Van registraties tot resultaten: er worden automatisch een verscheidenheid aan rapporten en een volledige audit trail aangemaakt, waardoor een compleet en transparant overzicht van het evenement voorhanden is.

Branding

Support

Dankzij een breed assortiment voting platforms en de mogelijkheid om ervaren technici op locatie te leveren, kan Lumi de ideale oplossing voor jouw vergadering ontwikkelen, ongeacht de omvang.

Real-time

Gemodereerde Q&A

Vragen kunnen als tekst worden ingediend via de voting app en keypads. De vragen kunnen worden geselecteerd en gepubliceerd naar de voorzitter en/of aanwezigen.

Support

Webcasting en slides

Naast direct polling kunnen virtuele deelnemers ook slides, geluid en beeld van de vergadering bekijken en beluisteren via de app.

Secure

Veilig

De keypadtechnologie en het voting systeem van Lumi draait op een beveiligd, gesloten netwerk of via versleutelde servers in de cloud in specifieke locaties voor mobile en hybride vergaderingen.

Secure

Branding

De voting apps en technologieën van Lumi kunnen met gepersonaliseerde elementen, zoals logo’s en kleuren, worden afgestemd op de vergaderingen van je klanten.

Meetoo


 

Mobile

De aandeelhouders- & ledenvergadering app van Lumi is een voting systeem dat toegankelijk is vanaf elk apparaat dat geschikt is voor internetgebruik. Het is gratis voor de deelnemers en kan worden gebruikt bij een groot aantal vergaderingen.

De aandeelhouders of leden worden herkend op basis van hun persoonlijke inloggegevens. Nadat ze zich hebben aangemeld, hebben ze toegang tot de inhoud van de vergadering via een startscherm dat kan worden afgestemd op de branding van de organisatie.

Deelnemers kunnen vragen indienen via de voting app. Deze kunnen dan geselecteerd en doorgestuurd worden naar de voorzitter en/of aanwezigen.

Wanneer een poll wordt geopend, toont de app de vraag en de stemmogelijkheden direct en dynamisch op het apparaat van de aandeelhouders of leden.

Het voting systeem van Lumi is geschikt voor alle types vergaderingen zoals algemene vergaderingen van aandeelhouders (AVA), algemene ledenvergaderingen (ALV), algemene vergaderingen van verenigingen, buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders (BAVA), alsook voor stemmingen per volmacht (proxy votes).

Meetoo
 

Audience
Response Handsets

Lumi biedt een digitaal voting systeem waarmee het stemproces kan worden gestroomlijnd.

Aandeelhouders of leden krijgen bij registratie een handset en smartcard, waarmee stemrechten zijn gekoppeld aan hun aandelen. Stemmen worden ingevoerd met behulp van onze keypads en direct nauwkeurig geregistreerd. De resultaten zijn beschikbaar binnen enkele seconden nadat de stemronde is gesloten.

Alle resoluties waarop kan worden gestemd zijn beschikbaar tijdens de vergadering. Stemgerechtigden hoeven alleen maar een onderwerp te kiezen en te drukken op de knop voor, tegen of onthouding. Herroepingen en eventuele aanwijzingen voor gemachtigden worden automatisch door de software ingebracht.

De handsets zijn voorzien van een geïntegreerde microfoon en sprekerswachtrij, waardoor de voorzitter meer controle heeft over de vergadering en de spreektijd wordt geoptimaliseerd.

Het voting systeem van Lumi is geschikt voor alle types vergaderingen zoals algemene vergaderingen van aandeelhouders (AVA), algemene ledenvergaderingen (ALV), algemene vergaderingen van verenigingen, buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders (BAVA), alsook voor stemmingen per volmacht (proxy votes).

Peter Harf, VOORZITTER VAN JIMMY CHOO PLC

“We zijn heel tevreden met de uitkomst van dit proces, dat zoals we wilden de toegang van aandeelhouders tot onze algemene aandeelhoudersvergadering op de meest praktisch denkbare manier heeft verbreed. Dit was deels te danken aan de innovatieve benadering van onze technologiepartner in het moderniseren van de traditionele aandeelhoudersvergadering."

Recente persberichten en case studies

Kijk voor meer informatie bij onze bronnen en onze blogs…

Jimmy Choo goes mobile

Jimmy Choo vindt de perfecte oplossing voor UK’s eerste Mobile ALV.

ELCA organiseert real-time elektronische verkiezingen

Lumi verzorgde 1000 voting handsets en haar verkiezingssoftware om het stemmen voor de stemgerechtigden mogelijk te maken.

Eerste mobile hybride voting oplossing ter wereld

Lumi, de wereldwijde marktleider op het gebied van interactieve event technologie, heeft de eerste hybride ledenvergadering ter wereld verzorgd tijdens FloraHolland’s algemene ledenvergadering (ALV) op 4 juni 2015. Hiervoor is gebruik gemaakt van de hybride aandeelhoudersvergadering software van Lumi.

Waarom Jimmy Choo voor Lumi koos

Peter Eyre bespreekt Jimmy Choo’s Mobile AGM en wat het betekent voor Lumi en de ruimere markt.

Wie maakt er ook gebruik van Lumi?