Real-time

Real-time stemmen met stemgewicht

De voting resultaten worden real-time geteld en opgeteld bij eventuele stemmen per volmacht (proxy voting). De resultaten kunnen direct worden weergegeven.

Gamification

Ongeacht de grootte, waar dan ook...

De systemen van Lumi verzorgen de registratie van deelnemers, gecertificeerde stemmingen en gestroomlijnde vragensessies bij vergaderingen van elke grootte, waarbij meerdere talen worden ondersteund. In-app webcasts en mobiel stemmen maken hybride- en virtuele AVA’s mogelijk en zorgen dat de vergadering niet beperkt blijft tot de vergaderzaal.

Branding

Rapportages en auditing

Van registraties tot onthoudingen en resultaten: een veelvoud aan rapporten en een volledige audit trail worden automatisch aangemaakt. Zo ontstaat een volledig en transparant verslag van de vergadering.

Branding

Support

Aandeelhoudersvergaderingen vereisen een foutloos proces. Dankzij de ruime keuze aan stemsystemen en de mogelijkheid om ervaren technici op locatie te leveren, biedt Lumi voor elke vergadering de juiste oplossing zodat u verzekerd bent van een vlekkeloos verloop.

Registratie via tablet

Registratie via tablet

De handtekening op tablet stroomlijnt het registratieproces. De aandeelhouders kunnen tijdens de registratie, rechtstreeks op een tablet ondertekenen, in plaats van een handgeschreven handtekening op papier. Het is een veilige ontwikkeling die het papierverbruik heel wat vermindert.

Secure

Veilig

De technologie van Lumi draait op een beveiligd en exclusief netwerk. Voor virtuele en hybride vergaderingen worden versleutelde cloud-based servers ingezet op verschillende locaties.

Real-time

Q&A beheer

Vragen kunnen zowel via de app als de keypads worden ingediend. De vragen kunnen desgewenst door een moderator beoordeeld worden en eventueel getoond worden aan de voorzitter, aanwezigen of beide.

Support

Webcast en slides

Naast direct polling kunnen virtuele deelnemers ook slides, geluid en beeld van de vergadering bekijken en beluisteren via de app.

Secure

Branding

De voting apps en technologieën van Lumi kunnen met gepersonaliseerde elementen, zoals logo’s en kleuren, worden afgestemd op de vergaderingen van je klanten.

Peter Harf, Chairman of Jimmy Choo PLC

"We zijn zeer tevreden met het resultaat van dit proces. Ons doel om onze AVA op de meest praktische manier breder toegankelijk te maken voor aandeelhouders werd gerealiseerd. Dit was grotendeels te danken aan de innovatieve benadering van onze technologiepartner in de modernisering van de traditionele AVA."

Recente persberichten en case studies

Kijk voor meer informatie bij onze bronnen en onze blogs...

Jimmy Choo goes mobile

Jimmy Choo vindt de perfecte oplossing voor UK’s eerste mobiele ALV.

ELCA organiseert real-time elektronische verkiezingen

Lumi verzorgde 1000 voting handsets en haar verkiezingssoftware om het stemmen voor de stemgerechtigden mogelijk te maken.

Eerste mobile hybride voting oplossing ter wereld

Lumi, de wereldwijde marktleider op het gebied van interactieve event technologie, heeft de eerste hybride ledenvergadering ter wereld verzorgd tijdens FloraHolland’s algemene ledenvergadering op 4 juni 2015. Hiervoor is gebruik gemaakt van de hybride aandeelhoudersvergadering software van Lumi.

Waarom Jimmy Choo voor Lumi koos

Peter Eyre bespreekt Jimmy Choo’s Mobile AGM en wat het betekent voor Lumi en de ruimere markt.

Onze klanten