Heb je Lumi wel eens gebruikt voor een meeting of event?

SCHRIJF EEN RECENSIE OP TRUSTPILOT

 

"“We hebben Lumi gebruikt om de mening van het publiek te peilen bij verschillende events. Zo kunnen we feedback verzamelen van onze conferentiedeelnemers over de zaken waar ze op technologiegebied tegenaan lopen. De klantenservice van Lumi was voor al die events fantastisch. De mensen van Lumi doen alle planning vooraf, wij hoeven alleen maar de vragen aan te leveren, zij doen de rest. Het personeel ter plaatse is altijd professioneel en betrouwbaar en is erg flexibel bij last-minute veranderingen. Bovendien zijn de hand-held apparaten zeer gebruiksvriendelijk. De deelnemers aan onze conferenties waren heel positief over deze nieuwe interactieve toepassing. De resultaten die we hebben verzameld, voegen veel waarde toe aan onze research- en eventcontent voor klanten van Gartner.”"

 • Gartner

"“Als vertegenwoordigers van de meeting- en eventssector, wilden we de event app Lumi Show gebruiken voor onze conferentie van de Raad van Bestuur. Onze bestuursleden waren onder de indruk over het gemak waarmee ze op hun eigen smartphone de biografische gegevens van de sprekers en de agenda konden bekijken. Extra interactie ontstond door de mogelijkheid om foto’s van de sociale events te uploaden en te delen, gebruik te maken van het live berichtenbord ‘Join In’ en ook om elkaars contactgegevens te downloaden, zodat men ook na de conferentie met elkaar in contact kon blijven.”"

 • San Francisco Travel

"“Onlangs hebben we Lumi gebruikt bij onze verkiezingen voor het huis van afgevaardigden. We waren onder de indruk van de snelheid waarmee de stemresultaten verwerkt waren, veel sneller dan de systemen die we vroeger gebruikten. De producer die bij de bijeenkomst aanwezig was, was ook zeer behulpzaam, dacht altijd een stap vooruit en deed wat nodig was voordat we hem dat hoefden te vragen. Omdat het Lumi-systeem daartoe de mogelijkheid biedt, besloten we om de deelnemers dit jaar bij de verkiezing ook enquêtevragen te stellen over de opzet van de meeting. Die antwoorden hielpen ons enorm om te bepalen wat we wilden behouden en wat we moesten veranderen. Werken met Lumi is ons prima bevallen. We kunnen maar weinig bedenken wat we volgend jaar anders zouden doen om het stemproces nog beter te maken!”"

 • APMA

"“Bedankt voor jullie e-mail. We waren heel blij met Lumi dit jaar en in de afgelopen jaren. Om die reden hebben we jullie in de afgelopen 3-4 jaar voor onze events gevraagd. Ik heb alleen maar laaiend enthousiaste reacties gekregen van zowel de sprekers als de deelnemers over de apparaten. Dat werd ook wel duidelijk uit de frequentie waarmee ze dit jaar zijn gebruikt. Jullie mensen op het event waren geweldig en het is overduidelijk dat jullie werknemers betrouwbare, toegewijde en van nature vrolijke mensen zijn, waardoor ze hun werk heel goed doen. Verder weet ik zeker dat jullie organisatie teamwork aanmoedigt, goed georganiseerd is, en serieus en enthousiast is over het werk. Bovendien zijn jullie niet bang voor verandering, kunnen jullie met minimale aansturing prima presteren en doen jullie er echt alles aan om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Jullie bedrijf en medewerkers hebben alle bovengenoemde en andere positieve eigenschappen consistent laten zien. Ik kijk ernaar uit om over 358 dagen, wanneer we weer naar het Disneyland Hotel komen voor ons volgende event, opnieuw met jullie samen te werken.”"

 • West Coast Casualty

"“De apparaten en diensten van Lumi zijn fantastisch en zijn een enorme meerwaarde tijdens meetings. Die zijn veel leuker en interactiever door de enquêtes, waarmee je ook nog eens waardevolle informatie kunt verzamelen. Ook de microfoonfunctie is geweldig. Die werkt uitstekend en mensen maken er heel graag gebruik van. Het gebruikscomfort neemt er enorm door toe.”"

 • River West Meeting Associates

"“Ik ben er nooit zo’n voorstander van om allemaal tienen te geven (er kan tenslotte altijd iets beter, toch). Maar het publieksreactiesysteem heeft ons event echt naar een hoger plan getild. Bovendien werden we uitstekend ondersteund door het Lumi-team. De volgende keer zullen we proberen om nog meer van de mogelijkheden van de apparaten gebruik te maken.”"

 • Boehringer Ingelheim

"“Lumi Say was de perfecte oplossing voor ons multi-zintuiglijk vuurwerkonderzoek met oud en nieuw. Met de technologie van Lumi konden we zowel kwalitatieve als kwantitatieve real-time reacties op een live event vastleggen. De app-benadering van Lumi Say maakte naadloze off-line interactie met de aanwezigen mogelijk. Daardoor konden media en meningen worden gedeeld en was het mogelijk extra gaming-elementen toe te voegen en eventinformatie te hosten. Dit gebeurde tijdens het hele event in fases via de app zonder dat de internetverbinding ooit een probleem opleverde.”"

 • Vodafone

"“De introductie van de IML Connector heeft al onze verwachtingen overtroffen. Gefeliciteerd! De qwerty-toetsenborden, het LED-scherm, de snelheid waarmee de vragen via de berichtenfunctie worden ontvangen en het feit dat elke deelnemer met de presentatoren en het publiek kan communiceren via een eigen ‘ingebouwde’ microfoon is fantastisch. “We zouden jullie tekort doen als we niet zouden vermelden hoe goed jullie team inspeelde op al onze behoeften.  Van de programmering vóór het event tot aan de uitvoering tijdens het event liep alles volledig perfect.  De gepersonaliseerde afbeeldingen en de speciaal voor ons ontwikkelde ‘game’ zagen er zeer goed uit. Ook de rapportagefuncties waren top. We kijken nu al uit naar de volgende gelegenheid dat we met jullie geweldige product en team kunnen werken.”"

 • Unison LLC

"“Nu we de IML Connector zowel in Groot-Brittannië als daarbuiten in de praktijk hebben gebruikt, kunnen we vaststellen dat het om een uitstekend staaltje technologie gaat.  Het is een compact, krachtig en slim ontworpen apparaat dat een hoogwaardig interactief stem- en afgevaardigdenplatform biedt en op alle gebieden excelleert. Een van de belangrijkste verbeteringen in het apparaat is de microfoonactivering. Die is volgens mij (en mijn audiomanager is het met me eens) nu even goed als traditionele draadloze Shure SM58-handmicrofoons die doorgaans worden ingezet voor vragensessies.  Ik ben natuurlijk een beetje bevooroordeeld omdat ik de IML Connector van dichtbij heb meegemaakt. Vanuit mijn ervaring met intensief gebruik in een snel veranderende trainings-/conferentieomgeving voor een grote oliemaatschappij durf ik wel te beweren dat de functionaliteit, helderheid en snelheid van de microfoon op de handset uitzonderlijk goed zijn. Dit apparaat neemt alle problemen weg die zich doorgaans met de microfoontechniek voordoen bij vragensessies. “Als je in het nieuwe jaar iets goeds wilt doen, zorg dan dat je klanten de IML Connector gaan gebruiken. Het is een fantastisch apparaat en iedereen, van klant tot productieteam, zal je dankbaar zijn.”"

 • FCM-I

"“Wat een topproduct en -service! Dankzij jullie uiterst geavanceerde technologie werd onze conferentie op zoveel verschillende manieren verrijkt. Meer interactie met de deelnemers, directe feedback voor het organisatieteam en de mogelijkheid om precies de juiste snelheid en volgorde van presentaties en discussies te bepalen.  Zowel vanwege de opzet van de meeting als vanuit puur logistiek oogpunt, hebben de flexibiliteit van het systeem, de snelheid waarmee de enquêteresultaten werden weergegeven en de ingebouwde microfoonfunctionaliteit onze conferentie naar een veel hoger niveau getild. Jarenlang heb ik tijdens discussies tussen publiek en presentatoren met een handmicrofoon door de zaal heen gehold of liepen er anderen met microfoons door de zaal. Dat is nu gelukkig voorbij! Alleen al die technologische vooruitgang verdient een speciale prijs van meetingplanners wereldwijd. Ik had nooit gedacht dat ik nog iets zou zien dat zo doordacht is ontworpen, zo eenvoudig is in het gebruik en dat zo’n gigantische waarde toevoegt voor organisatoren van en deelnemers aan meetings. Doe zo voort, Lumi!”"

 • Metropolitan State College of Denver

"“De apparatuur van Lumi is een geweldige manier om een meeting of event interactief te maken zonder dat er tijd verloren gaat door het verplaatsen van tafels of doordat deelnemers steeds moeten opstaan van hun stoel.  Ook met plotselinge veranderingen of extra vragen had dit goed georganiseerde team geen problemen. Ik kan ze iedereen aanbevelen en dat doe ik ook altijd!”"

 • Greater Twin Cities United Way

"“Lumi is altijd een echte partner, ze leveren niet alleen precies wat we vragen, maar ze zetten altijd een stapje extra waardoor het net lijkt alsof ze deel uitmaken van onze organisatie. We zijn gewend geraakt aan hun technische kennis, kwaliteit en constante prestaties, net als de constante stroom van vernieuwende ideeën.”"

 • Medtronic Inc

"“De interactieve quizgame van Lumi was ons aangeraden als een uitstekend middel om onze gasten in de competitieve sfeer van de avond te brengen. En dat werkte perfect! Het Lumi-team heeft speciaal voor het JNF een quiz georganiseerd en ze deden het geweldig, met van begin tot eind volop entertainment en actie.”"

 • Jewish National Fund

"“Lumi levert altijd fantastische service en producten tijdens de events die wij organiseren. Ze voegen waarde toe doordat ze begrijpen wat we willen bereiken en ons adviseren over de vragen die we aan het publiek stellen. Ik kijk ernaar uit om bij toekomstige events met hen samen te werken.""

 • Deloitte & Touche LLP

"“We zijn onder de indruk van het feit dat Lumi onze bedrijfstak echt wilde begrijpen om zo de beste oplossingen voor ons event te kunnen voorstellen. Ze kwamen met een aantal fantastische ideeën waardoor we niet alleen optimaal rendement konden halen uit de interactieve handsets, maar ook uit het event zelf.”"

 • VT Plus Training

"“Onze klant gebruikte een berichtensysteem om opmerkingen en vragen los te maken bij het publiek en zo de vragensessies levendig te houden. We waren bang dat de deelnemers aan de zakelijke sessies, vanwege de gevoeligheid van de onderwerpen, minder actief zouden deelnemen als het een open forum was.  Het berichtensysteem bood de deelnemers anonimiteit wat leidde tot erg veel reacties uit de zaal. De snelheid van het berichtensysteem was heel hoog, zodat we het publiek direct na afloop van een sessie konden voorzien van reacties op de belangrijkste thema’s. De berichtenfunctie bleek zeer geschikt om feedback te verzamelen, waardoor een levendig debat ontstond over een aantal gevoelige onderwerpen. Ik zal het systeem dan ook zeker aan mijn andere klanten aanraden.”"

 • HSBC Bank

"“Door het publiek de handsets te laten gebruiken om anoniem te stemmen, raakten de deelnemers helemaal in de stemming. Daardoor konden de deelnemers actief deelnemen aan de bijeenkomst zonder dat ze zichzelf echt hoefden in te spannen. Het feit dat de handsets als microfoon konden worden gebruikt en er dus geen handmicrofoons meer moesten worden rondgebracht in de zaal, was echt een groot voordeel. De vragensessies verliepen daardoor een stuk vlotter."

“We waren erg onder de in druk van de efficiënte en professionele manier waarop de medewerker van Lumi de apparatuur op de dag van de bijeenkomst opstelde en communiceerde met de technische mensen van de locatie zelf. Over het geheel genomen vonden we de service van Lumi uitstekend en we hopen dat we in de toekomst weer met hen kunnen samenwerken.”"

 • Edis Bates Associates

"“De on-demand agenda, de biografische informatie en de presentaties zorgden voor een heel interactieve omgeving, wat nog werd versterkt doordat tijdens elke sessie kon worden gestemd. De mogelijkheid om de berichtenfunctionaliteit te gebruiken om opmerkingen en suggesties te delen versterkte de groepsconversatie en werd zeer positief beoordeeld door de deelnemers.”"

 • Maritiz Travel

"“De IML Click bood ons de mogelijkheid om onze cursussen te variëren en de interactie met onze topscheidsrechters, assistent-scheidsrechters en beoordelaars die actief zijn binnen het professionele en semiprofessionele voetbal te vergroten. Zo is een unieke, ad-hoc leeromgeving en een alternatieve manier ontstaan om incidenten tijdens de wedstrijden verder te analyseren. De rapporten zijn erg belangrijk en helpen ons om trends, positieve zaken en gebieden die we verder kunnen ontwikkelen te herkennen.”"

 • Training & Development Manager, PGMOL (Professional Game Patch Officials)

Beschrijf jouw ervaring met Lumi

Als je al eens met Lumi hebt gewerkt en ons wilt laten weten wat je daarvan vond, vragen we je om onderstaand formulier in te vullen. We stellen je feedback erg op prijs.

Onze klanten