Ontdek de wereld
van Lumi

Over ons

Meetoo

Maak wereldwijd vergaderingen transparanter, toegankelijker en doeltreffender.

Lumi is wereldwijd de belangrijkste speler op het gebied van software die real-time publieksparticipatie bevordert. Lumi zorgt voor een soepel en betrouwbaar verloop van jaarlijkse ledenvergaderingen voor beursgenoteerde bedrijven, joint ventures, verenigingen en andere ledenorganisaties. Lumi bedient de vergader- en evenementenbranche met zowel fysieke als cloud-based oplossingen en event apps.

Jarenlange ontwikkeling en diverse samenwerkingsverbanden met specialisten in de markt hebben geresulteerd in een gepatenteerd technologisch platform. Dit platform biedt software, hardware en toepassingen die het werk van organisatoren van bijeenkomsten vergemakkelijken. De oplossingen van Lumi registreren afgevaardigden, maken beveiligd real-time stemmen en opiniepeilingen mogelijk en faciliteren de aansturing van Q&A en relevante rapportages.

Wij geloven dat technologie ingewikkelde vergaderingen vereenvoudigt en eenvoudige vergaderingen verbetert.

Lumi’s exclusieve op apps gebaseerde technologie zorgt voor wereldwijde mobiele toegang tot een vergadering. Een aandeelhoudersvergadering (AVA), een virtuele of hybride ledenvergadering (ALV), een besluitvormende vergadering of een benoeming: Lumi maakt deelname op afstand mogelijk. Bovendien helpen we je de kosten voor vergaderingen te reduceren en bieden we verschillende hulpmiddelen voor een optimale organisatie.

Maak kennis met ons team

"Wat ons drijft, is de overtuiging dat technologie in staat is om een nieuwe dimensie te geven aan events en conferenties. Door die overtuiging zijn we nu wereldwijd marktleider op het gebied van event apps."

Richard Taylor - CEO

Onze klanten