Over Lumi

Wie zijn we...

Meetoo

Jarenlange ervaring

Geen bedrijf is al zo lang bezig met het ontwikkelen van slimme technologische oplossingen voor conferenties en events als Lumi. Al 25 jaar worden we gedreven door de overtuiging dat aan meetings een heel andere dimensie kan worden gegeven dan mensen voor mogelijk houden. Dit kan met behulp van content-, polling - en andere engagement-ideeën die beschikbaar zijn via hand-held apparaten.

Wereldwijd marktleider

Als marktleider op het gebied van interactieve event technologie hebben we kantoren over de hele wereld. Onze missie is om een volledig nieuwe dimensie te geven aan meetings door het publiek, eventorganisatoren en presentatoren te motiveren, te prikkelen en te belonen.

Maak kennis met ons team

“Wat ons drijft, is de overtuiging dat technologie in staat is om een nieuwe dimensie te geven aan events en conferenties. Door die overtuiging zijn we nu wereldwijd marktleider op het gebied van event apps.”

Richard Taylor - CEO

Leren en vergaderen wordt dankzij Meetoo helemaal anders

Meetoo

Wat is Meetoo?

Onze real-time polling-app maakt zowel meetings als lessen niet alleen effectiever, maar ook veel leuker. Iedereen kan actief meedoen via live polling. Aanwezigen kunnen opmerkingen, vragen en ideeën met elkaar delen, waardoor ze veel meer bij meetings en lessen betrokken zijn. En iedereen kan meedoen!

 

Waarom is Meetoo zo goed?

Het is simpelweg de duidelijkste, meest gebruiksvriendelijke engagement-app ter wereld. Maak een online meeting aan en deel de gegevens ervan met alle deelnemers. Je kunt bovendien binnen enkele seconden een poll aanmaken, zodat het publiek direct kan stemmen.

NAAR DE MEETOO-SITE

Duizenden organisaties maken al gebruik van Lumi