Real-time

Deel waardevolle content

Van agenda’s en informatie over de locatie, tot sprekers bios en presentaties, houd het publiek geïnformeerd en betrokken met direct gepubliceerde content.

Gamification

Interactieve Q&A

Elke aanwezige is betrokken en kan vragen stellen. Presentatoren kunnen ervoor kiezen om vragen te selecteren als ze het gesprek op de rails willen houden.

Real-time

Support

Of je het nu helemaal zelf wilt doen of denkt dat je ondersteuning op locatie kunt gebruiken van ons team, we werken samen met jou aan een oplossing die precies past bij je event ongeacht de omvang.

Support

Gamificatie

Geef je vergadering of event extra energie en realiseer gezonde concurrentie. Creëer leuke en gedenkwaardige ervaringen door aanwezigen aan te moedigen polls in te vullen of taken uit te voeren en nieuwe mensen te ontmoeten.

Interactive Q&A

Real-time betrokkenheid

Ontdek precies wat je publiek denkt. Stel in luttele seconden polls samen en zie de resultaten binnenkomen terwijl deelnemers direct op hun device stemmen.

Support

Netwerken

Het publiek kan een profiel aanmaken, hun sociale accounts hieraan koppelen en contact maken met gelijkgestemde aanwezigen met instant messaging.

Gamification

Branding

De apps van Lumi kunnen met branded elementen, zoals logo’s en kleuren, worden afgestemd op je event. Er is zelfs ruimte voor reclame om via sponsors extra inkomsten te genereren.

Gamification

Veilig

We kunnen specifieke, beveiligde netwerken voor niet-draadloze interactiviteit realiseren. Ideaal voor evenementen als algemene ledenvergaderingen waar meer privacy is vereist, of evenementen verdeeld over meerdere locaties.

Alles wat het publiek nodig heeft in de palm van hun hand


Case studies en andere bronnen

Kijk bij onze bronnen en op de blog voor meer…

Event App case study - Royal Air Force

Gp Capt Wilkins is verantwoordelijk voor het organiseren van de RAF Air Power Conference. Dit is een event van hoog niveau en betreft een groot deel van de activiteiten van de RAF.

Lumi’s Event Apps – overzicht van de functionaliteiten

Lees onze event app overzicht om alle functionaliteiten en beschikbare modules te weten voor uw volgende evenement.

Lumi Event App: From the Peak to the Plateau

In onze Whitepaper beoordelen we de event app ten opzichte van de Gartner Hype Cycle en onderzoeken we de trends van de event apps.

De perfect Event App kiezen

Met zoveel beschikbare opties, wordt het kiezen van een mobile app voor evenementen steeds moeilijker.  Hier zijn 10 dingen die je in overweging kan nemen bij het kiezen van de perfecte mobile event app.

Wie gebruikt er ook Lumi?