Evenementmanagers moeten wel duizend dingen tegelijk doen. Van de eerste marketingmail tot het feedbackformulier na afloop en alles ertussenin: met behulp van Connect gaat dit allemaal gesmeerd.

NEEM CONTACT MET ONS OP

En ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de vlekkeloze organisatie van elk onderdeel van de levenscyclus van een evenement

Hoe wij u kunnen helpen

Van evenementenwebsites met e-mailuitnodigingen tot het managen van uw inschrijvingen: alles is mogelijk op ons flexibele en robuuste platform.

Klanten die wij met de voorbereiding hebben geholpen

“We hebben de afgelopen jaren een groot aantal evenementen georganiseerd in samenwerking Lumi en het is iedere keer weer een waar genoegen. Hun medewerkers zijn ontzettend professioneel en altijd bereid om te helpen. In de aanloop naar het evenement reageren ze supersnel op e-mails en ze zijn altijd behulpzaam. Ter plaatse hebben ze slechts enkele instructies nodig, waarna ze de handen uit de mouwen steken en aan het werk gaan. Bij problemen zijn ze snel in staat oplossingen te vinden.
Ik zou het samenwerken met Lumi zeker aanraden”

SAMANTHA LAWRENCE, OGILVY

Handige hulpmiddelen

Op maat gemaakte evenementenwebsites

Professionele, gebruiksvriendelijke evenementenwebsites die geschikt zijn voor mobiele apparaten en dynamisch bijgewerkt worden.

Alles afhandelen van begin tot eind, evenementplanningsoftware

Wij helpen u graag het perfecte evenement te organiseren... van begin tot eind.

Dynamische onlineregistratie

Laat ons uw spreadsheets en papieren formulieren vervangen door een evenementenregistratie die dynamisch, multi-track en voor meerdere sessies geschikt is.

Hoe wij u kunnen helpen

U kunt op ons rekenen voor hulp bij registratie op locatie, app-support, live-peilingen en alles ertussenin. Of het nu gaat om een klein evenement of een groot en ingewikkeld evenement.

Klanten die wij met de voorbereiding hebben geholpen

“Het Lumi-team was in staat om – supersnel – onze behoeften op het gebied van digitale communicatie te begrijpen en een efficiënte reeks maatoplossingen aan te bieden die pasten bij onze behoeften. Hierdoor hebben wij ons topteam leidinggevenden in contact kunnen brengen met al onze Group MTN-medewerkers in 22 landen met 27 businessunits. Zo konden we op een gebruiksvriendelijke manier opiniepeilingen uitvoeren, ranglijsten opstellen en meningen delen over belangrijke strategische thema's, met een hoog responspercentage en belangrijke inzichten van medewerkers en leiders als resultaat. Dankzij de servicegerichtheid en oplossingsgerichte mentaliteit van de medewerkers is Lumi de ideale partner voor het leveren van degelijke oplossingen waarmee hun klanten snel succes kunnen boeken. Wij kunnen Lumi zeer aanbevelen aan organisaties die digitale engagement-oplossingen van topkwaliteit zoeken.”

DANE OSBORNE, MTN

Handige hulpmiddelen

Event apps op maat

Vergroot de betrokkenheid van je deelnemers met een totaaloplossing voor agenda's, sponsorinformatie, social media, live-peilingen en nog veel meer.

Verhoogde betrokkenheid van deelnemers

Beter inzicht in waar deelnemers zich bevinden en waar ze mee in aanraking komen.

Dynamische registratie van deelnemers op locatie

Technologie, hardware en ondersteuning ter plaatse voor een vlekkeloos begin van uw evenement.

Hoe wij u kunnen helpen

Krijg beter inzicht in wat uw evenement succesvol maakt met onze uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Klanten die wij met de voorbereiding hebben geholpen

“Hun software- en hardware-oplossingen behoren tot de absolute top. Het Lumi-team is responsief en reageert alert op zowel onze behoeften als de behoeften van onze klanten. Het hele team staat altijd klaar om ons te ondersteunen en is altijd bereid om de aanpassingen door te voeren die onze klanten verlangen. Waar ter wereld onze evenementen ook plaatsvinden, ik weet dat ik op het Lumi-team kan rekenen.”

KIRK DINGMAN, FREEMAN AUDIO VISUAL

Handige hulpmiddelen

Real-time rapportages

Beter inzicht in wat uw evenement succesvol maakt met onze uitgebreide rapportagemogelijkheden inclusief praktisch toepasbare inzichten.

Enquêtes na afloop

Bekijk en exporteer gemakkelijk leesbare gegevensrapporten die u helpen op eenvoudige wijze trends te identificeren en te begrijpen wat belangrijk is voor uw deelnemers. Informeer en verbeter uw volgende evenement met een enquête die na afloop van het evenement eenvoudig te verspreiden is.

Voordelen van event apps

De apps van Lumi kunnen worden aangepast aan wat er voor uw evenement nodig is

Wij staan voor u klaar, van begin tot eind

Wij weten wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van evenementen. Van aandeelhoudersvergaderingen, verkooptrainingen tot merklanceringen: Wij staan voor u klaar, van begin tot eind.

Met onze op maat gemaakte prijspakketten vinden we een oplossing die aan uw behoeften voldoet.

NEEM CONTACT OP

Wie gebruikt Lumi nog meer?

Hulpbronnen om u te helpen

Trends in the Meetings & Events Industry 2019

Lumi Delivers First End-To-End Event with Connect in South Africa

 

Read more
Trends in de meeting- en evenementenbranche in 2019

Trends in de meeting- en evenementenbranche in 2019

 

LEES VERDER
De kracht van nabijheid: Het gebruik van bakens tijdens uw evenementen

De kracht van nabijheid: Het gebruik van bakens tijdens uw evenementen

 

LEES VERDER