Sales & Marketing Support

Belgium

Ben je er klaar voor om de meerwaarde van Event Apps aan onze klanten toe te lichten en ze te begeleiden bij het gehele proces van offerte tot realisatie? Heb je commercieel inzicht en staat klantenservice bij jou centraal? En heb je affiniteit met evenementen en technologie? Dan bieden wij een unieke kans voor jou op een uitdagende job!
 
Lumi is wereldwijd de belangrijkste speler op het gebied van hardware, software en applicaties die live interactie met en van het publiek tijdens vergaderingen bevordert. Wij zorgen voor een vlot en betrouwbaar verloop van jaarlijkse ledenvergaderingen voor beursgenoteerde bedrijven, verenigingen en andere ledenorganisaties. Onze klanten bevinden zich vooral binnen de vergader-, evenementen- en televisiesector. We bieden zowel votingsystemen als cloud-based oplossingen en event apps aan.
Wat ons drijft? Wij geloven dat onze technologie ingewikkelde vergaderingen vereenvoudigt, eenvoudige vergaderingen verbetert en de betrokkenheid van het publiek aanzienlijk vergroot. Het Belgische team bestaat uit 5 personen. Ons kantoor bevindt zich in Breendonk vlakbij de A12 tussen Brussel en Antwerpen.

Functie
Als Sales & Marketing Support pak je zelfstandig inkomende offerteaanvragen op. Het afhandelen van klantvragen en het proactief adviseren is een belangrijk onderdeel van je functie, geen aanvraag of klant is immers hetzelfde. Productkennis is in deze functie van groot belang. Deze zul je opdoen door interne trainingen van collega’s, het volgen van webinars en je eigen nieuwsgierigheid, waarbij zelfstudie een vanzelfsprekendheid is. Om je kennis op peil te houden zul je tijdens piekmomenten ook onderdeel uitmaken van het operationele team dat de klantevenementen technisch ondersteund. Denk hierbij onder andere aan het bemannen van een servicedesk tijdens een evenement. Dit kan in België, maar ook geregeld in het buitenland zijn. 
 
Hoe ziet een dag bij Lumi eruit ? 
Je legt telefonische contacten om afspraken vast te leggen met mogelijke nieuwe klanten in België en Luxemburg. Hiervoor heb je vooraf het nodige opzoekwerk gedaan. Verder ondersteun je het verkoopproces door middel van online demo’s. 
Je vertaalt marketingacties opgezet vanuit de UK naar de lokale markt en krijgt hierbij de ruimte om eigen ideeën aan te brengen. Ook krijg je toegang tot alle algemene Lumi accounts op social media. Afhankelijk van je capaciteiten en interesses kan dit takenpakket verder uitgebreid worden en zijn er tal van doorgroeimogelijkheden in België en internationaal. 

Wat zoekt Lumi?
 • Drietalig zijn is een must! (Nederlands – Frans – Engels) 
 • Schoolverlaters zijn zeker welkom. Lumi voorziet de nodige opleidingen en ondersteuning om je helemaal thuis te voelen in een nieuwe omgeving. 
 • Je komt ordelijk en verzorgd voor de dag. 
 • Je bent geïnteresseerd in technologische ontwikkelingen.
 • Je helpt je collega’s graag door in drukke periodes andere taken op te pakken.
Wat krijg je hiervoor in de plaats?
 • Een veelzijdige functie binnen een internationaal bedrijf met leuke collega’s en een informele werksfeer. 
 • Een ruime waaier aan doorgroeimogelijkheden (in België en internationaal). 
 • Een allround functie bij een marktleider. 
 • Een open cultuur waar iedereen elkaar respecteert. 
 • Naast hard werken is er ook ruimte voor een goede portie humor. 
 • Je komt terecht in een warme omgeving, bij werknemers die voor elkaar in de bres springen. 
Interesse?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar rita.baeyens@lumiglobal.com. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons op 03/740.33.00.
 

Can't find your dream job?