Junior Interactive Producer

Breukelen, Nederland

Wat ga jij doen?

In de functie van Junior Interactive Producer werk je nauw samen met de technische producers en zul je een ondersteunende rol vervullen tijdens de uitvoering van producties. Daarnaast zul je je bezighouden met de logistieke planning en het voorbereiden van projecten. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het programmeren van de Lumi software, het bouwen en bedienen van de gehuurde installatie, magazijn werkzaamheden en contact met andere Lumi kantoren. Het betreft een functie waarbij je veel contact hebt met jouw collega’s en de eindklant. Doordat je tijdens de evenementen ook ondersteuning zult verzorgen, krijg je de kans om nationaal en internationaal te reizen voor je werk.

Wie ben jij?

Must have
  • ​Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • 0-2 jaar werkervaring
  • Affiniteit met logistiek en techniek
  • Goede beheersing Nederlands en Engels in woord en schrift
  • Bereidheid om buiten kantooruren, in het weekend en in het buitenland te werken
  • Dienstverlenende en klantgerichte instelling 
Nice to have
  • Ervaring in AV-branche is een pré
  • Interesse in IT en basis programmeren

Wie zijn wij?

Lumi Technologies BV, onderdeel van Lumi Technologies Ltd, biedt interactieve oplossingen voor aandeelhouders- en ledenvergaderingen, evenementen en bijeenkomsten waardoor aanwezigen op een interactieve manier kunnen deelnemen en met elkaar kunnen communiceren. Doel van de technologieën van Lumi is om (juridische) besluitvorming te faciliteren en kennis te delen. Lumi bedient in Nederland vrijwel alle AEX organisaties. In Nederland bestaat het team uit 6 personen. Naast Nederland zijn er kantoren in UK, US, Australië, België, Frankrijk, Hong Kong, Singapore en Zuid-Afrika. Lumi bevindt zich aan de A2 bij Breukelen tussen Amsterdam en Utrecht.

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van aantal jaren werkervaring. Lumi biedt voor deze functie een zes maanden contract met uitzicht op vast dienstverband.

Contactgegevens

Indien je interesse hebt, nodigen we je uit een CV en motivatiebrief te sturen naar frank.schoonhoven@lumiglobal.com. In het geval je vragen hebt, kun je Frank bellen op 06-20410378.

Can't find your dream job?